Stoisko degustacyjne Luxstand

Pierwszą z nich jest mobilność. Stand nie powinien być ciężki, a jego rozkładanie/składanie nie może być trudne, aby każdej zatrudnionej osobie nie sprawiało ono większych problemów. Dodatkowo w komplecie musi być opakowanie, które w wygodny sposób pozwoli na jego transport. Stoisko degustacyjne, a konkretnie jego blat musi też być odpowiednio wytrzymały oraz odporny na wysoką temperaturę, niejednokrotnie przecież przedmiotem promocji jest herbata, kawa lub coś, czego podanie wymaga zagotowania wody. Ważną zaletą jest także możliwość zmiany grafiki, nie od dziś bowiem wiadomo, że producenci zlecają promocję swoich produktów wyspecjalizowanym agencjom, które prowadzą takie akcje reklamowe dla różnych podmiotów i byłoby dla nich wysoce niekorzystne, gdyby wystrój stoiska nie mógł być zmieniany, ograniczałoby to dosyć mocno funkcjonalność stoiska oraz generowałoby koszty, z każdą kolejną akcją promocyjną trzeba by zamawiać nowy stand, a stary albo wyrzucić, albo gdzieś zmagazynować w oczekiwaniu na kolejne zlecenie od tej samej firmy.

realizacje





dane techniczne




wytyczne do przygotowania grafiki


Stoisko LUXSTAND MINI
Stoisko LUXSTAND OWAL
Stoisko LUXSTAND OWAL MINI
Stoisko LUXSTAND PÓŁOKRĄGŁE